GRILL & BURGER EXPRESS DE BUITENHAVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1389 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill & Burger Express De Buitenhaven. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 2:31 Je n’ai jamais reçu ma commande
8 okt 2022 om 23:18 Niet meer zoals Gewent , kleffe aardappelen , erg jammer , aandachtspunt om wat mee te doen
14 aug 2022 om 19:39 Toppie
12 aug 2022 om 22:34 de kipdoner in de kapsalon was echt niet lekker, smaakte meer naar kipresten dan naar kipdoner vlees
7 aug 2022 om 21:23 Heerlijk
7 aug 2022 om 20:22 Super lekker
6 aug 2022 om 19:52 Grillburger was denk al 4 keer eerder gebakken was keihard niet te eten broodje droop van het vet kortom 1 hap en in de kliko. Weg 7 euro
31 jul 2022 om 18:55 bezorgtijd was sneller dan werd aangegeven, zou minimaal 40 minuten zijn dus wachttijd viel mee het eten was lekker en voldoende
16 jul 2022 om 21:31 Suuuuper lekker, alleen jammer dat het wat langer duurde, maar goed. Dat risico heb je als je besteld. Verder niks op aan te merken
2 jul 2022 om 22:04 Was lekker en erg veel. Minimale orderbedrag is €5 te hoog m.i. Hierdoor een milkshake Erbij gedaan welke we eigenlijk niet wilden en in de afvalbak is beland. Voedselverspilling..
3 jun 2022 om 21:12 Eten was top en ruim voldoende ! Tip: broodjes doner waren geen groente of rauwkost bij. En deze was ook niet te selecteren.
12 mei 2022 om 8:08 Aardappelschijfjes in de kapsalon waren aangebrand, het vlees op de kapsalon smaakte oud en vettig. Niet wat ik gewend ben